Detalii domeniu rymgeneralgroup.ro


 

Descrierea si detaliile siteului www.rymgeneralgroup.ro

Imagine site:
Detalii:
Data inregistrare: 26 Aug, 2008
Google Page Rank:
Trafic lunar estimat (vizitatori): 70
Adresa(e) IP:
74.220.215.249 (Whois/Reverse DNS)
Alte siteuri gazduite pe 74.220.215.249
Domeniile din clasa de adrese 74.220.215.*
Site gazduit in: United States
Gazduit la: hostmonster.com

Unelte:
· Server Uptime rymgeneralgroup.ro. Cand a fost resetat ultima oara serverul?
· DNS Lookup rymgeneralgroup.ro. Online DNS Check
· Whois rymgeneralgroup.ro
· Color Space - analizeaza culorile siteului si fa modificari de test
· Online Ruler - masoara dimensiunile siteului www.rymgeneralgroup.ro
· Editor HTML Online - editeaza online www.rymgeneralgroup.ro

Linkuri sponsorizate

----------------


Domeniul apartine categoriei Home

Administratorul siteului www.rymgeneralgroup.ro e interesat in parteneriate/vanzarea de reclama.
Detalii pentru siteul www.rymgeneralgroup.ro

Descriere:
Firma noastra si-a propus promovarea acestui cartier rezidential, situat pe drumul european Arad-Oradea, la 1.5 km de Metro, cu o suprafata de 4,6 ha, pe care sunt construite 130 de case cu suprafete cuprinse intre 96 si 168 mp. Fiecare casa are curte (terasa exterioara) si se vinde la cheie.
În interiorul cartierului, se vor mai construi o gradinita, restaurant, piscina, magazin alimentar, farmacie, cabinet medical, sala de fitness.
Pentru aradeni, un foarte important criteriu de alegere a unei locuinte este izolarea termica si sistemul de încalzire, suprafata apartamentului, linistea zonei, intimitatea, accesul la serviciile medicale si la centrele de cumparaturi.Pe baza acestor criterii s-a proiectat acest cartier, astfel putand spune ca s-a atins toate punctele cerute de piata imobiliara aradeana.
Exista 3 variante de modele de case, fiecare casa îndeplinind total gusturile celui mai exigent client. Izolarea termica si fonica este execelenta, iar linistea si aerul curat ne asigura ca am gasit casa visurilor a fiecaruia dintre noi. De asemenea spatiile verzi, peluzele fiecarei case, de un verde odihnitor, ne ajuta sa scapam de stresul zilnic de care avem parte toti. Pentru orice familie, securitatea copiiilor este foarte importanta. Astfel, această oaza de liniste este îngradita si pazita 24 de ore din 24, pentru a asigura linistea si buna dispozitie a tuturor.
Utilitatile sunt complete, cartierul avand iluminat stradal, gaz, alimentare cu apa, canalizare pluviala, canalizare menajera, statie de epurare, statie de tratare apa potabilă, telefonie fixă, acoperire retele telefonie mobila, acces internet, televiziune prin cablu, parcari, spatii verzi, drum de acces din soseaua nationala Arad-Oradea.
Veti fi încantati să gasiti la cateva minute de agitatia si poluarea orasului o oaza de liniste si pace în care va veti putea relaxa.
Informatii suplimentare la tel:0757923826


Click pentru adaugare/editare detalii