Detalii domeniu eurocasadezvoltare.ro


 

Descrierea si detaliile siteului www.eurocasadezvoltare.ro

Imagine site:
Detalii:
Data inregistrare: 26 Jul, 2007
Google Page Rank:
Trafic lunar estimat (vizitatori): 94
Adresa(e) IP:
85.9.7.202 (Whois/Reverse DNS)
Alte siteuri gazduite pe 85.9.7.202
Domeniile din clasa de adrese 85.9.7.*
Site gazduit in: Romania
Gazduit la: N/A

Unelte:
· Server Uptime eurocasadezvoltare.ro. Cand a fost resetat ultima oara serverul?
· DNS Lookup eurocasadezvoltare.ro. Online DNS Check
· Whois eurocasadezvoltare.ro
· Color Space - analizeaza culorile siteului si fa modificari de test
· Online Ruler - masoara dimensiunile siteului www.eurocasadezvoltare.ro
· Editor HTML Online - editeaza online www.eurocasadezvoltare.ro

Linkuri sponsorizate

----------------


Domeniul apartine categoriei Business
Detalii pentru siteul www.rocasadezvoltare.ro

Descriere:
ROCASA DEZVOLTARE
Suntem o companie specializata in consultanta, intermediere si asistenta juridica pentru incheierea unei tranzactii imobiliare de vanzare–cumparare si inchiriere. Experienta noastra de peste 14 ani de activitate pe piata imobiliara romaneasca ne recomanda ca fiind o echipa de profesionisti in domeniu. Ne-am specializat in ultimii ani indeosebi in vanzari terenuri pentru proiecte rezidentiale, comerciale, industriale si investiii, in Bucuresti, dar mai ales in zona metropolitana. De asemenea, departamentul rezidential si birouri este alcatuit dintr-o echipa tanara, dinamica, ocupandu-se de proiecte, apartamente in imobile noi, case si vile in zona ultracentrala si de nord, spatii birouri vanzari si inchirieri.
MISIUNEA ROCASA DEZVOLTARE
Acordam intreaga noastra atentie fiecarui client oferindu-i servicii de cea mai buna calitate si totodata asistenta necesara incheierii unei tranzactii in cele mai avantajoase conditii pentru bugetul propus si in cele mai bune conditii juridice. Echipa noastra de profesionisti este in legatura permanenta cu partenerii nostri pentru a rezolva cu succes cerintele lor, cautand in permanenta sa fie in deplina condordanta si foarte bine informata in ceea ce priveste dimanica pietei imobiliare romanesti. Vrem sa anticipam si sa depasim asteptarile dumneavoastra prin servicii complete bazate pe angajament, comunicare si lucru in echipa.
VIZIUNEA ROCASA DEZVOLTARE
Intrarea in Uniunea Europeana a ridicat standardele si calitatea serviciilor in domeniul imobiliar. De aceea, credem ca in viitorul apropiat vor supravietui doar acele firme care isi vor imbunatati in mod continuu activitatea si care vor reusi sa ofere servicii de cea mai buna calitate, practicand comisioane rezonabile si solutionand problemele clientilor in cel mai scurt timp.Consideram ca viitorul este al acelor firme care isi vor desfasura activitatea pe baza unor sisteme de management competitiv si performant, care vor utiliza inteligent atat informatiile culese din piata cat si noile tehnologii ale informatiei, toate acestea oferind un avantaj major in fata concurentei.
VALORILE ROCASA DEZVOLTARE
Maniera noastra de afaceri are la baza 3 valori fundamentale in care credem cu tarie:
Performanta – pentru ca oferim rezultate concrete clientilor nostri, indiferent de amploarea si complexitatea proiectelor;
Angajament – pentru ca ne dedicam cunostintele profesionale si energia creativa pentru solutionarea cererilor lor in relatia de parteneriat pe care o avem cu acestia, succesul clientilor nostri insemnand implicit si succesul nostru;
Profesionalism – experienta acumulata cu fiecare tranzactie finalizata, ne-a asigurat un loc printre companiile imobiliare de suces, brokerii nostri imobiliari oferind servicii de o calitate ireprosabila in deplina concordanta cu deviza noastra:
Experienta, Consecventa, Inteligenta !!!
Toate in slujba dumneavoastra,
Pentru a ne dezvolta impreuna !!!


Click pentru adaugare/editare detalii