Detalii domeniu casimo.ro


 

Descrierea si detaliile siteului www.casimo.ro

Imagine site:
Detalii:
Data inregistrare: 18 Mar, 2006
Google Page Rank:
Trafic lunar estimat (vizitatori): 58
Adresa(e) IP:
91.209.255.2 (Whois/Reverse DNS)
Alte siteuri gazduite pe 91.209.255.2
Domeniile din clasa de adrese 91.209.255.*
Site gazduit in: N/A
Gazduit la: com.ro

Unelte:
· Server Uptime casimo.ro. Cand a fost resetat ultima oara serverul?
· DNS Lookup casimo.ro. Online DNS Check
· Whois casimo.ro
· Color Space - analizeaza culorile siteului si fa modificari de test
· Online Ruler - masoara dimensiunile siteului www.casimo.ro
· Editor HTML Online - editeaza online www.casimo.ro

Linkuri sponsorizate

----------------


Domeniul apartine categoriei Business

Administratorul siteului www.casimo.ro e interesat in parteneriate/vanzarea de reclama.
Detalii pentru siteul www.casimo.ro

Descriere:
Casimo - pardoseli din lemn, companie romaneasca ce aduce conceptul de calitate in furnizarea, montarea si finisarea lemnului masiv si stratificat pentru pardoseli si pentru placari exterioare.

Materialele folosite, alese cu grija si inspiratie, constituie punctul de pornire al oricarei amenajari de interior, terasa, piscina sau curte.
Pentru interior recomandam lemn autohton sau exotic, masiv sau stratificat, iar pentru exterior parchet tip deck, special tratat sa reziste conditiilor de mediu. Folosim lemnul masiv pentru scari, pentru instalarea in bai sau bucatarii, pentru incalzire in pardoseala cat si si pentru placarile pentru piscine, foisoare, curti si gradini si fatade exterioare.
Finisajele pot fi din cele mai diverse, de la uleiuri si lacuri pana la produse prelucrate manual, antichizat, afumat sau periat. Modelul de montaj poate fi personalizat, tinand cont de celelalte detalii de design precizate de beneficiar.

Casimo furnizeaza servicii complete, incepand cu partea de consultanta, livrarea parchetului, produse profesionale pentru parchet si montajul in locatie.

Montajul este executat cu echipele Casimo formate din personal cu experienta, indemanare si grija fata de lucrari. Responsabilitatea Casimo se traduce si in garantia de 2 ani pe care o oferim clientilor nostri la lucrarile complete.

Compania Casimo onoreaza cu succes atat comenzile persoanelor particulare, ale companiilor cat si ale antreprenorilor in constructii.

Reprezentanta de vanzari in Bucuresti pentru UFLOOR Systems: Uzin - pregatire strat suport si materiale pentru instalare, Pallmann - produse pentru finisare, intretinere si curatare si Wolff - unelte si scule.

Visurile se pot traduce in realitate simplu, cu rafinament si eleganta, apeland la sfaturi, servicii si produse de cea mai buna calitate.


Click pentru adaugare/editare detalii